Luisteren naar je pen© – basiscursus via zoom

Volg (via zoom) tijdens deze zomerse vakantie-schrijfweek de basiscursus in creatief dagboekschrijven. De creatieve en speelse werkvormen zorgen ervoor dat je op een frisse en verrassende manier gaat kijken naar jouw geschiedenis, de huidige situatie en lang gekoesterde toekomstdromen.

Wonderbaarlijke Schrijfcirkel

Tijdens de Wonderbaarlijke Schrijfcirkel maak je kennis met 'schrijven als een spirituele oefening'. Er is zowel tijd om in stilte te schrijven en je te bezinnen op een tekst als ruimte om ervaringen te delen in een kleine groep.

Teamdag Leercollectief ‘De Liefdesdokter’

De Liefdesdokter is een leercollectief voor iedereen die wil leren over verbinding, met zichzelf, elkaar en de wereld. Het is voor mij een feest om tijdens deze teamdag alle leden van het collectief te inspireren en uit te dagen om behalve te reflecteren op hun mooie werk, ook het goud te delven en hun rijkdom uit te delen in nieuwe projecten!

De jongen, de mol, de vos en het paard (deel 2)

Deel 2 van deze schriftelijke cursus duurt 30 dagen en je kunt vanaf 16 oktober starten wanneer je wilt. De eerste oefeningen kun je nu al zelf bekijken en uitproberen. Je kunt ook mogelijk om deel te nemen, wanneer je deel 1 (nog) niet hebt gevolgd.

Luisteren naar je pen – basiscursus via zoom

Volg de basiscursus in zes wekelijkse lessen op de woensdagavond. De creatieve en speelse werkvormen zorgen ervoor dat je op een frisse en verrassende manier gaat kijken naar jouw geschiedenis, de huidige situatie en lang gekoesterde toekomstdromen.

‘Fluisteringen van Licht’ werkboek advent & kerst

Met dit werkboek leer je meditatief te schrijven en je te bezinnen in deze donkere tijd vol verwachting op de komst van het Licht. Dit najaar verschijnt een nieuwe versie. Meer informatie volgt via De SchrijfWijzer en deze website.