Leveringsvoorwaarden

Nederland

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW. Deze webshop werkt met betaling via iDeal bij bestelling. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van payment provider Mollie. Wil je liever niet betalen bij bestellen, dan kun je jouw bestelling per e-mail plaatsen (cdevries@shodo.nl) of naar jouw plaatselijke boekwinkel gaan. Alle boeken zijn ook in de boekwinkel te koop, behalve de vier Shodo schrijfboekjes.
Jouw bestelling wordt binnen twee à drie werkdagen verzonden, mits alle bestelde producten leverbaar zijn.

Verzendkosten: € 6,00. Vanaf een orderbedrag van € 55,00: geen verzendkosten.
Verzending via brievenbuspost vindt plaats via PostNL. De pakketpost wordt verzorgd door DHL. Bij pakketpost kan een afhaallocatie worden opgegeven in het opmerkingenvak op het bestelformulier.

Reclame

Komt jouw bestelling beschadigd of incompleet binnen, of is het verkeerde artikel gestuurd, dan dien je binnen 10 dagen na factuurdatum te reclameren. Stuur een e-mail naar cdevries@shodo.nl met foto’s en een toelichting.

Retour

Wijkt het bestelde artikel essentieel af van de op deze website gegeven informatie, dan kun je het uitsluitend na toestemming retourneren. Stuur hiertoe een e-mail naar cdevries@shodo.nl en wacht op de toestemming.
De retourzending is voor verantwoordelijkheid en rekening van de besteller.
Na ontvangst van het onbeschadigde artikel wordt het aankoopbedrag naar u teruggestort binnen 14 dagen. De verzendkosten blijft u wel verschuldigd.

Landen binnen de EU

Altijd betalen bij bestellen.
De verzendkosten bedragen standaard € 11,00.
Reclameren binnen 10 dagen na factuurdatum.
Retourneren: zelfde voorwaarden als voor Nederland.

Andere landen

Vooralsnog is alleen bestellen voor verzending binnen de EU voorzien in de webshop. Omdat de verzendkosten sterk kunnen wisselen, worden deze op basis van nacalculatie bepaald.
Voorwaarden als voor landen binnen de EU.
Voor andere landen kun je informatie inwinnen middels een e-mail naar cdevries@shodo.nl

Gratis inpakservice
Koop je een boek als cadeau voor iemand anders, dan kun je haar of zijn naam plus het postadres in het opmerkingenveld bij de bestelling noteren. Wanneer je een korte persoonlijke boodschap wilt meesturen, dan kun je die daar ook in schrijven. Ik zorg dan dat jouw woorden op een mooie kaart bij het feestelijk ingepakte boek worden meegestuurd.

Zo lang de voorraad strekt, ontvang je bij jouw bestelling een nummer van het tijdschrift HEUS – gratis!